Het Huis

Zicht vanaf dak
Trap naar balkon
Terras boven gewelf

Gewelf

Keuken

Langs het huis loopt een droge en ruig begroeide beekbedding, op de hellingen om het huis staan lage struiken en geurige kruiden. Elk jaargetijde kent hier haar eigen charme: de bloeiende amandelbomen in het vroege voorjaar, gevolgd door de gele brem en paarse judasboom, de rode buxus in de herfst. En het hele jaar door de geur van de vele rozemarijnstruiken.

Bovenverdieping
Vanuit de tuin voert een trap omhoog naar een breed balkon en de voordeur. Via de entree komt u in de gezellige eetkeuken. De keuken is van alle gemakken voorzien (o.a. kookplaat, combi hete lucht oven/magnetron, koelkast met vriesgedeelte), het ruime eetgedeelte grenst aan de gezellige woonkamer.

Via de aan de woonkamer grenzende serre komt u op een groot terras.

Zijaanzicht huis

Links van de entree is een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, een deur naar het balkon en een prachtig uitzicht op de (droge) beek. De badkamer, vanuit de slaapkamer en vanaf de entree toegankelijk, is voorzien van een ligbad, wastafel, bidet en wc.
Boven de entree en badkamer is een vide die slaapgelegenheid biedt voor twee personen.

Benedenverdieping
Onderaan de trap geeft een lindeboom schaduw aan een klein terras.  Daaraan ligt de bijkeuken, waar onder andere de wasmachine staat. De tweede deur aan het terras is van een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer (douche, wastafel, wc). Dit deel kunt u gebruiken als u met 5 of 6 personen bent.
Onder de bogen van het balkon zijn de grote deuren van de garage. Links daarvan is de deur van de voûte, hetgeen gewelf betekent. Dit oudste deel van het huis is in de middeleeuwen gebouwd. De voûte is een prachtige ruime kamer voor twee personen, met een raam op de beek.
Let op:  Het vertrek heeft geen badkamervoorzieningen. U dient buitenom naar één van de andere badkamers te gaan.
‘Rignas’ is met smaak en sfeervol ingericht.

Er is draadloos internet aanwezig!

 

Vide

Terras beneden bij bijkeuken Plattegrond 1e verdiepingentree