Quotes

rochemaure-4

Dorpje Rochemaure

Dorpje Rochemaure

 

‘In het huis aan de Impasse de Rignas in Rochemaure waan je je even helemaal los van de rest van de wereld. In een comfortabele setting, omringd door fantastische natuur (uitzicht op de besneeuwde toppen van de Alpen), kun je helemaal ontspannen. Rochemaure is een prachtig middeleeuws dorpje waar je ’s ochtends naartoe kunt wandelen om verse croissants te kopen. Voor wie even genoeg heeft van de hectiek in de grote stad, en nieuwe energie wil opdoen, is het huis in Rochemaure een waar paradijs.
Christine Otten


“Dit ruime huis heeft overal plekjes om even iets voor jezelf te doen, lezen of schrijven of .. en om dingen samen te doen. Dat laatste kan binnen en buiten. Het biedt rust en gezelligheid. Heerlijk om na een lange wandeling weer thuis te komen. Verstoppertje spelen was een waar feest voor onze kinderen en voor ons.”
Gijsjan van der Linden

En.. op een mooie namiddag zaten we op het terras en hoorden plotseling boven ons geritsel. Het bleek een buizerd te zijn die een slang van ongeveer 50 cm te pakken had op de dalrand boven ons. Hij vloog met de slang tussen zijn poten in glijvlucht naar de Rhone.
Een fascinerend gezicht!
Bert en Anneke Jansen

“We hebben vanuit dit heerlijke huis aan de voet van de markante ruïne van Rochemaure prachtige fietstochten gemaakt, zowel in de Ardèche als in de Drôme. ….”
Edwin de Beurs

“Het is ons uitstekend bevallen, we hadden het er laatst nog over.
Ik vindhet een uiterst comfortabel huis, aangenaam ingericht, geschikt voor lezers. Je kunt heerlijk rustig buiten zitten en de omgeving is prachtig – veel wandelingen gemaakt.”
Marjoleine de Vos